Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Διαδικτυακού ιστοτόπου

Καλώς ήλθατε στη ιστοσελίδα μας στο Ιντερνέτ. Η Ιστοσελίδα αυτή είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Με το να συνεχίσετε την περιήγηση σας σε αυτήν συμφωνείτε και δεσμεύεστε με τους παρακάτω όρους και κανόνες χρήσης του καταστήματος οι οποίοι μαζί με τους όρους προστασίας των προσωπικών σας στοιχείων ορίζουν την λειτουργία του petbeauty.eu σε σχέση με εσάς. Αν διαφωνείτε με οποιονδήποτε από τους όρους παρακαλούμε μην περιηγείστε στο κατάστημά μας.

Ο όρος “petbeauty.eu” ή “site” ή “κατάστημα” ή “εμείς” αναφέρετε στους ιδιοκτήτες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο όρος “εσείς” ή “σας” αναφέρετε σε εσάς.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ορίζεται με τους παρακάτω όρους:

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αζημίως συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.petbeauty.eu στο σημείο ‘’Επιστροφές’’, εντός προθεσμίας 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα αποσταλούν τα προϊόντα, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.  Το επιστρεφόμενο προϊόν  θα πρέπει να επιστραφεί στην πλήρη αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας.

Powered By OpenCart. Μετάφραση net.314 Development
Your Store © 2011